Forsiden

Velkommen til haveforeningen Solvangens hjemmeside

 

Rabarberne rødmer, liljekonvallerne blegner, solen skinner og græsset gror. (Om sommeren, altså)! Haveforeningen Solvangen midt i Århus består af 131 glade kolonihaver i nogenlunde samme størrelse, men nærmest uden yderligere lighed. Haverne er lige så dejligt forskellige som menneskene, der har dem. Store og små, tykke og tynde, unge og gamle, med og uden børn. Nogle dyrker blomster, andre dyrker grøntsager og nogle dyrker ikke noget. Der er både selvbyggede, nye, store huse og der er små faldefærdige knaldhytter.

 

 

Så Kom indenfor.

Det sker i solvangen

TiDlig ÅBNING aF HAVESÆSONEN

Rådmanden for Teknik og Miljø har givet dispensation til at kolonihavelejere kan flytte ud i deres kolonihaver ca. 14 dage før sæsonstart. Dette sker med baggrund i den aktuelle coronapandemi. Det sker “[…] med viden om, at for nogle havelejere kan det være mere trygt og nemmere at håndtere situationen, hvis der er mulighed for at flytte ud i sin kolonihave“. (brev fra Teknik og Miljø d. 17.03.2020)

Kolonihaveforbundets Aarhuskreds indskærper i forbindelse med åbningen:

  • At retningslinjerne fra det officielle Danmark, fortsat skal følges og overholdes.
  • Er du i karantæne skal du blive indendørs også i kolonihaven.
  • Nyd snakken over hækken, men hold afstand i kontakten med dine naboer.
  • Ingen fællesarrangementer.
  • Hold afstand på din vej udenfor haven.

 

GENERALFORSAMLING D. 28.03.2020 AFLYST GRUNDET CORONA

Bestyrelsen har, grundet situationen med corona, set os nødsaget til at aflyse Generalforsamlingen på ubestemt tid.
Ifølge vores vedtægter skal generalforsamlingen afholdes inden d 30/4, men hvorvidt det kan lade sig gøre er uvist.
Der vil blive sendt en mail ud med ny dato, når vi har noget på plads.

 

DET ER SKET I SOLVANGEN

 

Havevandring og grillhygge d. 20. 07.2019

Igen i år blev sæsonens første havevandring markeret med en skøn fællesspisning. I år fik bestyrelsen hjælp af Solvangens nye arrangementsudvalg til at gøre arrangementet både sjovere og hyggeligere end det plejer. Igen i år var konceptet en blanding af sammenskudsgilde og slag af billige drikkevarer og pølser.

 

Spil, leg og sammenskuds-grillhygge 

Udover hyggelig snak henover bordene havde det nyetablerede arrangements-udvalg stillet an med hyggelige aktiviteter for børn og voksne. Således kunne børn og barnlige sjæle dekorere sten, der blev spillet plantebanko om flotte stauder og vinderen af kroket-turneringen kunne tage vandrepokalen med sig hjem indtil næste år. Tusind tak for en hyggelig dag! 

 

 

Havevandring og foreningshygge d. 21.07.2018

Bestyrelsen ønskede at fastholde den hyggelige tradition med kombinere årets første havevandring med en skøn gang fællesspisning.

Lørdag d. 21. juli var bestyrelsen således på en rundtur på havestierne, som overordnet så rigtig fine ud.

Efter havevandringen stod den på fælles grillhygge med sammenskuds-salater, pølser, øl, sodavand og solskinsvejr i have 2.

Ekstraordinær generalforsamling d. 19.06.2018

Der blev afholdt en ny ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 19.06.2018  på parkeringspladsen ved Solvangens markentender.

Ved generalforsamlingen var et flot fremmøde med 72 repræsenterede haver. Med et stort flertal traf Solvangens generalforsamling beslutning om at Solvangens haver ifbm. kloakeringen skal have etableret stikledninger fra hovedkloakledning ind til samlebrønde etableret ved soklen til det enkelte kolonihavehus.

Referatet fra den ekstraordinære generalforsamling er at finde her på siden – under Referater, regler og vedtægter – Referater fra generalforsamlinger.

Ekstraordinær generalforsamling d. 09.06.2018

Der blev d. 09.06.2018 afholdt ekstraordinær generalforsamling på Åby Bibliotek. Her informerede bestyrelsen om den kommende kloakering i Solvangen såvel som om de 2 modeller for kloakering der kunne stemmes om.

Referatet fra den ekstraordinære generalforsamling er at finde her på siden – under Referater, regler og vedtægter – Referater fra generalforsamlinger.

Vandlukning, 2017

Lukning for vand 2017

Referater fra bestyrelsesmøder

På denne side kan du finde referater fra bestyrelsesmøder afholdt  af Haveforeningen Solvangens skiftende bestyrelser siden år 2013.

2019