Datoer for havesalg

Under dette menupunkt kan du se hvilke haver der er til salg på de 4 årlige salgsdage. Klik på det enkelte link for at se yderligere info om den pågældende dag.

Hvis der ikke er nogen haver anført den pågældende dag, så er der ikke nogen til salg, men her er jo hyggeligt så du er velkommen til at gå en tur i området alligevel.

Det er ikke tilladt at gå ind i haverne udenfor tidspunktet for fremvisning. Indtrængen i haverne vil medføre afmelding af ventelisten uden mulighed for genoptagelse.

På salgsdagene vises haverne frem i tidsrummet 10-12, ca 20 minutter per have. Vi mødes foran marketenderiet (Kommandørens Høkerbiks) kl 1000 og tager haverne en ad gangen i samlet flok.

Grundet Verdens tilstand med global epidemi, vil der ikke være printede vurderinger i de enkelte haver.

Nogle sælgere tilbyder at sælge løsøre med huset (græsslåmaskine, møbler mm.) det er ikke noget man er forpligtiget til at købe med og som man aftaler indbyrdes.

Efter endt fremvisning, kigger vi på listen over potentielle købere til de enkelte haver og hen med lavest nummer får lov til at købe. Alle fremviste haver vil blive solgt på dagen for fremvisning, med mindre der ikke er nogen interesserede, i så fald vil den blive sat til salg igen 2-3 uger efter.

Du må gerne skrive dig på som køber til flere haver, hvis du har det laveste nummer på mere end én, så vælger du hvilken du helst vil have og så sælger vi de andre til den næste på listen.

Du bliver bedt om at skrive under på at du vil købe haven, men du har 6 dages fortrydelsesret imod 1% af købssummen. Hvis du er i tvivl om husets stand, kan du lave aftale om at komme forbi med en bygningskyndig og se huset efter. Hvis du uberettiget springer fra et køb, så sætter vi dig bagerst i køen.

Den følgende lørdag eller søndag mødes vi og skriver under på den egentlige kontrakt. Tidspunkt og dag bliver der informeret om på salgsdagen.

Datoerne for havesalg i 2021 er som følger. Du kan klikke på de enkelte datoer for at se hvilke haver der er til salg.

Søndag 30/5

Søndag 11/7

Søndag 29/8

Søndag 10/10