Datoer for havesalg

Under dette menupunkt kan du se hvilke haver der er til salg på de fire årlige salgsdage. Klik på det enkelte link for at se yderligere info om den pågældende dag.

Hvis der ikke er haver anført den pågældende dag, så er der ikke nogen til salg.

Det er ikke tilladt at gå ind i haverne udenfor tidspunktet for fremvisning. Indtrængen i haverne vil medføre afmelding af ventelisten uden mulighed for genoptagelse.

På salgsdagene vises haverne frem i tidsrummet 10-12 i cirka 20 minutter per have. Vi mødes foran marketenderiet (Kommandørens Høkerbiks) kl 10.00 og tager haverne en ad gangen i samlet flok.

Nogle sælgere tilbyder at sælge løsøre med huset (græsslåmaskine, møbler mm.), men det er ikke noget, du er forpligtiget til at købe med. Du kan eventuelt lave en aftale med sælgeren, hvis du er interesseret.

Efter endt fremvisning, kigger vi på listen over potentielle købere til de enkelte haver og hen med lavest nummer får lov til at købe. Alle fremviste haver vil blive solgt på dagen for fremvisning, med mindre der ikke er nogen interesserede, i så fald vil den blive sat til salg igen 2-3 uger efter.

Du må gerne skrive dig på som køber til flere haver, hvis du har det laveste nummer på mere end én, så vælger du hvilken du helst vil have og så sælger vi de andre til den næste på listen.

Du bliver bedt om at skrive under på at du vil købe haven, men du har seks dages fortrydelsesret imod 1% af købssummen. Hvis du er i tvivl om husets stand, kan du lave aftale om at komme forbi med en bygningskyndig og se huset efter. Hvis du uberettiget springer fra et køb, så sætter vi dig bagerst i køen.

Den følgende lørdag eller søndag mødes vi og skriver under på den egentlige kontrakt. Tidspunkt og dag bliver der informeret om på salgsdagen.

Datoerne for havesalg i 2022 er som følger. Du kan klikke på de enkelte datoer for at se hvilke haver der er til salg. Men nu ved du, hvilke datoer, du skal reservere.

Søndag D 8/5

Søndag D 24/7

Søndag D 28/8

Søndag D 16/10