Datoer for havesalg

Under det her menupunkt kan du se hvilke have der er til salg på de 5 årlige salgsdage.

Hvis der ikke er nogen haver anført den pågældende dag, så er der ikke nogen til salg, men her er jo hyggeligt så du er velkommen til at gå en tur i området alligevel.

På salgsdagene viser sælgere haverne frem i tidsrummet 10-12, man får ikke point for at komme for tidligt eller for sent. Der findes en vurderingsrapport i hver enkelt have som er til salg. Nogle sælgere tilbyder at sælge løsøre med huset (græsslåmaskine, møbler mm.) det er ikke noget man er forpligtiget til at købe med og som man aftaler indbyrdes.

Fra kl 11.30 kan man skrive sig på salgslisten hos formanden, han hænger ud i Kommandørens Høkerbiks ved parkeringpladsen lige midt i kolonihaveområdet, det er også her man kan se hvilket nummer man har på ventelisten.

Mange som står på ventelisten leder efter noget helt bestemt og vi sælger mange haver til folk med høje numre, så kom bare op og skriv dig på uanset dit nummer.

Kl 12 kigger vi på listen over potentielle købere til de enkelte haver og hen med lavest nummer får lov til at købe.

Du må gerne skrive dig på som køber til flere haver, hvis du har det laveste nummer på mere end én så får du bare lov til at vælge hvilken du helst vil have og så sælger vi de andre til den næste på listen.

Du bliver bedt om at skrive under på at du vil købe haven, men du har 6 dages fortrydelsesret imod 1% af købssummen. Hvis du er i tvivl om husets stand kan du lave aftale om at komme forbi med en bygningskyndig og se huset efter. Hvis du uberettiget springer fra et køb, så sætter vi dig bagerst i køen.

Den følgende fredag kl 17.00 mødes vi og skriver under på den egentlige kontrakt.

 

Lørdag 1

Lørdag 2

Lørdag 3

Lørdag 4

Lørdag 5