Det sker i solvangen

 

 

Hækklipning og sti-lugning

Husk at du igen pr. d. 1. oktober, ifølge vores ordensreglement, skal have klippet hækken og luget stien ind til midten.

 

 

DET ER SKET I SOLVANGEN

 

Havevandring og grillhygge d. 20. 07.2019

Igen i år blev sæsonens første havevandring markeret med en skøn fællesspisning. I år fik bestyrelsen hjælp af Solvangens nye arrangementsudvalg til at gøre arrangementet både sjovere og hyggeligere end det plejer. Igen i år var konceptet en blanding af sammenskudsgilde og slag af billige drikkevarer og pølser.

 

Spil, leg og sammenskuds-grillhygge 

Udover hyggelig snak henover bordene havde det nyetablerede arrangements-udvalg stillet an med hyggelige aktiviteter for børn og voksne. Således kunne børn og barnlige sjæle dekorere sten, der blev spillet plantebanko om flotte stauder og vinderen af kroket-turneringen kunne tage vandrepokalen med sig hjem indtil næste år. Tusind tak for en hyggelig dag! 

 

 

Havevandring og foreningshygge d. 21.07.2018

Bestyrelsen ønskede at fastholde den hyggelige tradition med kombinere årets første havevandring med en skøn gang fællesspisning.

Lørdag d. 21. juli var bestyrelsen således på en rundtur på havestierne, som overordnet så rigtig fine ud.

Efter havevandringen stod den på fælles grillhygge med sammenskuds-salater, pølser, øl, sodavand og solskinsvejr i have 2.

Ekstraordinær generalforsamling d. 19.06.2018

Der blev afholdt en ny ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 19.06.2018  på parkeringspladsen ved Solvangens markentender.

Ved generalforsamlingen var et flot fremmøde med 72 repræsenterede haver. Med et stort flertal traf Solvangens generalforsamling beslutning om at Solvangens haver ifbm. kloakeringen skal have etableret stikledninger fra hovedkloakledning ind til samlebrønde etableret ved soklen til det enkelte kolonihavehus.

Referatet fra den ekstraordinære generalforsamling er at finde her på siden – under Referater, regler og vedtægter – Referater fra generalforsamlinger.

Ekstraordinær generalforsamling d. 09.06.2018

Der blev d. 09.06.2018 afholdt ekstraordinær generalforsamling på Åby Bibliotek. Her informerede bestyrelsen om den kommende kloakering i Solvangen såvel som om de 2 modeller for kloakering der kunne stemmes om.

Referatet fra den ekstraordinære generalforsamling er at finde her på siden – under Referater, regler og vedtægter – Referater fra generalforsamlinger.

Vandlukning, 2017

Lukning for vand 2017