Intern venteliste

Haveforeningen Solvangen har en intern venteliste. Hvis du allerede har have i Solvangen, men ønsker en anden have, kan du komme på den interne liste.

Medlemmer på den interne liste kan købe haver før folk på den eksterne liste.

Du har selv ansvaret for at holde øje med haver som kommer til salg på vores hjemmeside. Fremvisning foregår på samme måde som for folk på den eksterne liste, du har bare forkøbsret. Det er vigtigt at du gør opmærksom på at du er på den interne venteliste når du skriver dig på listen ved havesalg.

Du kan kun komme på den interne liste når du har haft din nuværende have i 2 år, har ibrugtagningstilladelser til alt byggeri på grunden, har fulgt bestyrelsens eventuelle anvisninger og din eksisterende have er velholdt. Om din have er velholdt, afgør bestyrelsen. På salgstidspunktet skal din oprindelige have stå som et godt eksempel. Vi er ikke krakilske, men vi er heller ikke blinde. Holder du din have, har du rigtig gode muligheder – lidt afhængig af ønske – for at skifte have samme år, som du bliver skrevet op.

Det er et krav, at det hus som haveejeren har i forvejen frigives til ventelisten når der købes internt. Er man 2 lejere på kontrakten, kan man altså ikke ende med at have hvert sit hus ved at lade den anden lejer blive boende, eller begge to flytte til hvert sit hus.

Når du har købt et hus via den interne venteliste går der igen 2 år før du kan komme på den interne venteliste.

Yderligere info om intern vensteliste hos formanden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]